Danzigerkade 17
1013 AP Amsterdam

020 535 63 73

info@nis5.nl

route

< terug

n5_kpn_begin_gemist

KPN - Begin Gemist

Er is goed nieuws voor alle ouders die graag de tijd nemen om hun kroost in bed te leggen: KPN Begin Gemist. Daarmee kun je rustig voorlezen, zonder op hete kolen te zitten, omdat je het 8 uur journaal wilt zien. Wie zijn televisie aanzet, kan namelijk gewoon terug naar het begin van een programma. Handig. Hoef je je nooit meer te haasten voor je favoriete tv-programma.

Televisie

‘Nóg een verhaaltje? Nou, vooruit. Want met Begin Gemist, de unieke feature van KPN Alles-in-1 Thuis, kun je tv-programma’s bij het begin laten beginnen op het moment dat jij de televisie aanzet. Alle tijd om nog een verhaaltje voor te lezen dus. Tijdens de campagne verscheen Dikkie Dik rond voorleestijd (19.00 uur) regelmatig zelf in beeld in Branded Splits en Bumpers. Om het voorlezen (en daarmee Begin Gemist) te promoten.

Radio

Met Begin Gemist, de unieke feature van KPN Alles-in-1 Thuis, begint je favoriete tv-programma wanneer jij het wilt. Dus wil je kind voor het slapen gaan nóg een verhaaltje? Nou vooruit.

N=5 player

Online

Alle tijd om voor te lezen, maar geen leuk voorleesboek? Nieuwe Alles-in-1 Thuis klanten konden online een gepersonaliseerd Dikkie Dik boek maken. Wie ook zo’n boek wilde, maar geen klant wilde worden, kon er via de KPN facebookpagina een winnen.