Danzigerkade 17
1013 AP Amsterdam

020 535 63 73

info@nis5.nl

route

< terug

Monuta_nabestaanden

Monuta - Nabestaanden

Als een dierbare overlijdt, brengt dat heel wat met zich mee. Ongeloof, pijn, verdriet. Maar ook allerlei praktische zaken, zoals het regelen van de uitvaart, muziek, kleding en zoals in deze commercial te zien is, social media. Wat moet je doen met alle social media als iemand overlijdt? Monuta kan je daarbij helpen en heeft op hun site een overzicht van alle mogelijke digitale consequenties die iemands overlijden kan hebben. Zo is Monuta de steun vóór, tijdens en na de uitvaart. Want nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg.

Televisie

Deze serie commercials laat zien dat nabestaanden het al moeilijk genoeg hebben. Met het brengen van het nieuws aan je kinderen, het kiezen van de lievelingsjurk, de juiste muziek, naar huis komen vanuit het buitenland. Monuta helpt waar nodig met het regelen van een mooie uitvaart.

Radio

Wie aan zijn nabestaanden denkt, sluit een uitvaartverzekering af. Dat benadrukt Monuta op de radio. Want dan weet je zeker dat je je dierbaren niet achterlaat met onverwachte kosten. Zij hebben het immers al moeilijk genoeg als jij er niet meer bent.

N=5 player N=5 player N=5 player

Online

De nieuwe merkstrategie van Monuta vroeg ook om een nieuwe website. Eentje die qua look-and-feel helemaal past bij de nieuwe merkgedachte: alle aandacht voor nabestaanden.